Liki parikymppinen, tummakutrinen ja normaalit mittasuhteet omaava likka vaan oon. Välillä mulla on lyhyet hiukset ja kun taas kyllästyn niin läiskäsen pidennykset. Niistä olen joskus maksanut liki 300euroa ja varjelen niitä kuin omaa lastani. Omaa harjaa on kasvanut vasta olkapäille ja sepäs vasta rasittavin vaihe onkin hiusten kasvatuksessa! Luoja. Eli tällä hetkellä omistan pitkät hiukset, kun kyllästyn laitan ne visusti talteen tai annan luottokampaajalleni hoitoon, kunnes taas haluan ne takaisin.

 

 

  Työskentelen asiakaspalveluammatissa, suuren kaupan kassalla. Enimmäkseen kassalla. Haha ja niille jotka kuvittelee kassahihnalla istumisen olevan helppoa ja maailman ala-arvostetuimpia ammatteja niin haistakaahan kukka. Opiskelunsa keväällä päätökseen saaneet, asunto-ja opintolainat omistavat, työttömät maalarit selkävikansa kanssa..ym. eli minä. En valita pisaraakaan tuosta rahanlähteestä. Toki tuo on vain väliaikainen ratkaisu, kunnes keksin itselleni uuden ammatin tai löydän sellaisen työn josta haaveilen, eli sisustusmyyjä/"maalikaupan" myyjä. Siinäpä se. Ei menisi koulutus hukkaan, mutta eipä tarvitse selkä vääränä raksalla pomppia. En sano etteikö raksalla olisi ollut kiva olla töissä, mutta perhanan terveysriskit. Mutta katsotaampa tammikuussa, olenko keksinyt itselleni jotain, on tässä vielä hieman aikaa. :

Asun pienen pienessä kyläpahasessa maskun ja mynämäen välissä, kerrostalossa. Kanssa-asujina onpi rakas avopuolisoni ja kaksi kisumisua. Tässä asunnossa, omistusasunnossa, ollaan asuttu keväästä asti. Sitä ennen sadan metrin päässä toisessa kerrostalossa, homeen valtaamassa asunnossa, noin kaksi vuotta..en paljoa valehdellut. Rakastan kodin sisustamista ja pientä askartelua. Välillä saatan hieman sääliä miestäni joka raskaan työpäivän jälkeen tulee kotiin ja joku on myllännyt asunnon uuteen uskoon niin että voi epäillä olevansa väärässä asunnossa. Mutta, eiköhän hän ala jo tottua..

 Kuvia lisäilen sitten kun osaan, eli siihen saattaa mennä tovi. Nyt täytyy rientää pienelle hemmotteluhetkelle ja sen jälkeen tienaamaan!